dimarts, 5 d’octubre del 2010

Benvinguda curs 2010 - 2011.

    
     Després del llarg parèntesi estival (que ha inclòs la finalització del curs passat i les vacances), reactivem el bloc per donar-vos la benvinguda al nou curs. Vos convidem, en especial als alumnes del nostre IES Sivera Font, a participar activament de l'experiència d'aproximar-nos al coneixement del món que ens ofereix la nostra assignatura de Geografia. Vos convidem a intervindre activament en el treball diari de l'aula, a participar, a visitar els llocs amb l'observació de la cartografia i a gaudir de la natura i de la cultura a través de les excursions que anem a programar. D'entrada (quina entrada!!), hem programat una eixida de camp a la serra d'Aitana (1557 metres sobre el nivell del mar) amb els alumnes de segon curs de batxillerat. Es tracta d'una marxa d'unes sis hores, des del port de Tudons (1030 m) al cim de la serra i baixar fins a Benifato (660 m). L'activitat permetrà observar in situ molts dels continguts que estem treballant a l'ula (plegaments, falles, moviments de vessant, rocam, vegetació, clima, etc). La fotografia que acompanya el text és una vista de la serra d'Aitana feta des de la serra de Serrella, durant una excursió amb els companys del CEFIRE de Xàtiva. A internet podreu trobar molta informació referent a la serra d'Aitana, però per als estudiants de segon de batxillerat vos recomane que visiteu l'enllaç Geoalicante clicant sobre la pestanya dels itineraris didàctics. És una web de la Universitat d'Alacant.
    
     També, els alumnes de tercer d'ESO van a organitzar una excursió. En el seu cas, si tot va bé, pujarem al penyal d'Ifac (326 m) a Calp. Com que es tracta d'un parc natural, podem fer una visita virtual gràcies a la pàgina oficial de la Generalitat Valenciana Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana.
    
     En definitiva, desitjar-vos una bona entrada al nou curs, convidar-vos a participar de les activitats i oferir-vos la nostra col·laboració en tot allò que, en la tasca diària d'aprenentatge, podreu necessitar. I feliç viatge.
    

1 comentari:

  1. Hola Juanma, soc Clara, la teua alumna de l'any passat. He estat parlant en Anastasia i m'ha comentat que el divendres aneu d'excursió a la muntanya. Com encatra queden places i no tinc classe el divendres, creus que podría anar a l'excursió? M'agrada prou el senderisme i ja fa prou que no vaig a la Serra d'Aitana.
    Bé, pensateu i dimse algo a mí o a Anastasia en clase.

    Com va tot?

    Adeeeéu

    ResponElimina